sobota, 3 sierpnia 2013

Sosy czosnkowe - moje trzy wersje


I WERSJA :
* duży jogurt naturalny
* 4 ząbki czosnku
* sól , pieprz


II WERSJA :
* pół dużej gęstej śmietany
* pół dużego jogurtu naturalnego
* 4 ząbki czosnku
* sól , pieprz



III WERSJA :
* pół słoiczka majonezu 

* pół dużego jogurtu naturalnego
* 4 ząbki czosnku
* sól , pieprz

4 komentarze:

  1. Ja robię podobnie jak Ty, w różnych wariacjach sos czosnkowy :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja robię połączenie majonezu i śmietany ale daje dużo czosnku. Mówią na mój sos 'siekiera' ale zawsze znika pierwszy ze stołu ;d dla mnie sos czosnkowy to najlepszy sos do wszystkiego ;d ale z brokułem nie próbowałam. ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja lubię czosnkowe ale nie tak ostro :)

      Usuń